Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Çalışan Adayı Açık Rıza Metni

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nezdinde veri sorumlusu sıfatını haiz HAKMAK® İş Makinaları İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketiolarak çalışan adayımız olmanız nedeniyle Kişisel Verilerin Korunması mevzuatı kapsamında istisnaya giren (sözleşmenin kurulması için gerekli olması veya veri sorumlusunun meşru menfaati) halleri haricinde, kişisel verilerinizin işlenmesi kapsamında aşağıdaki hususlara ilişkin açık rızanızı talep ediyoruz:

Şirketiniz bünyesindeki açık pozisyona yaptığım başvurunun incelenmesi sırasında şirketiniz ile paylaştığım kimlik verilerim, sağlık verilerim, sendika/dernek/vakıf üyeliklerim gibi özel nitelikli olan kişisel verilerimin, Şirketiniz bünyesindeki açık pozisyona yaptığım iş başvurusu süreçlerinin yürütülmesi kapsamında;   referansların kontrol edilmesi ve gerekli araştırmaların yapılması, işe alımın gerçekleştirilmemesi halinde gelecekte ortaya çıkabilecek uygun bir pozisyon için özgeçmişimin değerlendirilmesi amaçlarıyla şirketiniz tarafından işlenmesine ve muhafaza edilmesine rıza gösterdiğimi beyan ediyorum.  

Şirket tarafından “Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Çalışan Adayı Aydınlatma Metni” ile bilgilendirildiğimi, yukarıda yer alan hususlara bilerek ve isteyerek rıza gösterdiğimi beyan ederim.




KABUL EDİYORUM.

KABUL ETMİYORUM.




 


Ad Soyad:                     

Tarih:                      

 
Sertifikalarımız
 
Hakmak® Dünya Literatürü'nde
 
KOMATEK 2011 - 12 nci ULUSLARARASI İŞ VE İNŞAAT MAKİNA, TEKNOLOJİ VE ALETLERİ İHTİSAS FUARI'NDAYIZ!
  

20 - 24 Nisan 2011 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen; Türkiye'nin en prestijli iş makinaları fuarı  olan KOMATEK 2011'de yine ürünlerimizi sergiledik. Bu yıl toplamda 12.si gerçekleştirilmiş olan KOMATEK 2011  Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı'nda ürün hattımıza yeni eklenmiş olan KALAP'ı da değerli iş makinası camiasına paylaşmanın haklı gurur ve sevincini yaşadık.

25-04-2011 devamı için tıklayınız...